Laatste nieuws

Vergroot je kansen op werk en kom een ochtend speeddaten!

BKL Banenbeurs 2017: 
Na het succes van de eerste editie in september, hebben de bij de BKL aangesloten uitzendbureaus en andere bemiddelaars in werk de handen nogmaals ineen geslagen; samen organiseren zij op woensdag 19 april de BKL Banenbeurs 2017. Werkzoekenden zijn van harte welkom om de diverse aanwezige bemiddelaars in korte gesprekjes te ontmoeten en eventueel al een vervolgafspraak te maken.  

Volop mogelijkheden in Lelystad De arbeidsmarkt in Lelystad geeft nu en de komende jaren vele mogelijkheden. Er staan talloze vacatures in allerlei sectoren open. Denk bijvoorbeeld aan de banen op de nieuwe luchthaven, aan de kust én bij nieuwe bedrijven. Maar ook nu zijn er al talloze vacatures die mooie kansen bieden.  

Samen staan we sterk De speeddatebijeenkomst is een initiatief van de commissie arbeidsmarktintermediairs van de BKL (Bedrijfskring Lelystad). Naast een aantal genoemde arbeidsbemiddelingsbureaus zijn ook het UWV, SCALA, Kwintes en Werkbedrijf Lelystad lid van deze commissie.   De volgende arbeidsbureaus zijn tijdens de BKL Banenbeurs 2017 aanwezig:
·       Online People
·       Burger Support
·       Randstad
·       FlevoDirect
·       Jalo Interim Solutions
·       Hanzewerk
·       Agriwerker  
Werkzoekenden worden aangeraden hun cv een stuk of 8 keer uit te printen, zodat ze deze bij diverse uitzendbureaus kunnen inleveren. Ook het voorbereiden van een korte, krachtige pitch is verstandig. Naar wat voor werk ben je op zoek en wat heb jij bedrijven te bieden?  

Vergroot je kans en kom!

Zoek je een baan, kom dan op woensdag 19 april tussen 09.30 en 11.30 uur met je cv onder de arm naar het Stadhuis van Lelystad.
Meer informatie https://www.bedrijfskring.nl/activiteiten-bkl/info/134-bkl-banenbeurs-2017

terug naar pagina