Laatste nieuws

Beste Talent van Lelystad: Efrem!

Tijdens de Leerwerkverkiezing op 11 april 2018 is Efrem Abra Tekle verkozen tot Beste Talent van 2017. Uit handen van wethouder Van den Heuvel en voorzitter van de jury Andries Greiner ontving hij de trofee en een oorkonde.
Hij was één van de drie genomineerde talenten. De andere twee genomineerden waren Thirza Anakotta en Jordey Dammers.


Voorzitter van de jury Andries Greiner benadrukte in zijn verhaal dat het niet om winnen gaat. Winnen doe je bij een wedstrijd. Dat is dit in zijn ogen niet. Hij vergeleek het met het krijgen van een onderscheiding. Het is geen wedstrijd maar je onderscheidt je door je talent.

Stadsdichter Thomas Gerla en pianist Gijs hadden naast hun eigen repetoir over Lelystad een prachtig gedicht gemaakt over "talent". Deze hebben ze aan alle aanwezigen voorgedragen.

Het Lelystad Akkoord heeft op 7 mei de verkiezing van het Beste Leerbedrijf. Deze vindt vanaf 15.30 uur plaats bij het Werkbedrijf Lelystad. U bent van harte welkom!
(foto: Monavid Photography)

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x