Laatste nieuws

Genomineerden Leerwerkverkiezing Lelystad 2017 bekend

De jury van de Leerwerkverkiezing Lelystad 2017, bestaande uit Andries Greiner, wethouder John van den Heuvel en Rob van Reijswoud, heeft uit een mooi aantal voordrachten de genomineerden gekozen die gaan strijden voor de titel “beste Leerwerkbedrijf 2017” en “beste Talent 2017”.

Genomineerd in de categorie leerwerkbedrijven alfabetische volgorde:
Holland Composites, Jamin, Micronic

Genomineerd in de categorie talenten op alfabetische volgorde:
Efrem Abra Tekle, Jordey Dammers, Thirza Anakotta

Bekendmaking beste Talent en beste Leerwerkbedrijf
Tijdens de Leerwerkverkiezing wordt bekend gemaakt wie met de titel beste Leerwerkbedrijf 2017 en het beste Talent 2017 naar huis gaat. Wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner zullen de winnaars de titel en prijs overhandigen.

De Leerwerkverkiezing voor het Talent vindt plaats op 11 april a.s. om 15.00 uur bij het MBO College in Lelystad. De bekendmaking van het beste Leerwerkbedrijf is op 7 mei om 15.30 uur bij Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67.

Voorwaarden
Diverse leerwerkbedrijven en talenten zijn voorgedragen voor de titel beste Leerwerkbedrijf en beste Talent 2017. De leerwerkbedrijven die zijn aangemeld hebben een in Lelystad gevestigd bedrijf. Deze bedrijven bieden op inspirerende wijze kansen door het aanbieden van een stage, werkervaringsplaats of leerwerkbaan. De aangemelde talenten zijn inwoners van Lelystad die leren en werken combineren en zich onderscheiden door hun inzet en/of bijzondere prestatie.

Achtergrond Leerwerkverkiezing
De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad 2017 georganiseerd.

Aanmelden
Wilt u de verkiezingen bijwonen, de genomineerden aanmoedigen en de winnaars feliciteren? Meld u dan aan via www.lelystadakkoord.nl zodat we u kunnen verwelkomen op 11 april of 7 mei.

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x