Wat vragen wij van ondernemers die deelnemen aan DigiLab Flevoland?
Deelname aan Digilab Flevoland is gratis We vragen van ondernemers een inzet in tijd (±1 uur/week) Ondernemers hoeven de studenten niet te begeleiden bij de digitalisering zelf. Wel vragen we ondernemers hun kennis over hun eigen bedrijf te delen met de studenten!

Wanneer kun je deelnemen aan het Digilab?
Digilab Flevoland heeft het hele jaar door plek voor ondernemers. Het startmoment en de duur van deelname aan het Digilab worden in overleg met de ondernemer en het onderwijs afgestemd.

Wat gebeurt er nadat je je bedrijf aanmeldt voor het Digilab Flevoland?
Nadat je je aanmeldt voor Digilab Flevoland bellen we jou voor een vrijblijvende intake, dit duurt ongeveer een half uur. Hierin vragen we naar wat jouw bedrijf precies doet en waar het Digilab bij kan helpen. Ook geven we jou meer informatie over wat deelname aan het lab inhoudt. Als je beslist om deel te nemen aan Digilab Flevoland gaan wij op zoek naar een of meerdere studenten die je bij jouw vraag kunnen helpen. Tijdens het project is er altijd iemand van Digilab Flevoland beschikbaar aan wie je vragen kunt stellen.

Contact
Wil je: Meer informatie over Digilab Flevoland, checken of Digilab Flevoland iets voor jou is of je aanmelden voor een vrijblijvende intake?

Stuur een mail naar [email protected]

Bel 06 82 33 20 59
Of kijk op www.digilabflevoland.nl