31 mei: Bedrijvenmarkt & Leerling van het jaar verkiezing

Het Lelystad Akkoord, Bedrijfskring Lelystad en het MBO College Lelystad organiseren op 31 mei een bedrijvenmarkt waarbij stageplaatsen en (bij-)banen of vakantiebanen gezocht en gevonden kunnen worden. Tijdens deze bijeenkomst kunnen studenten deelnemen aan diverse workshops. En zal de leerling van het jaar worden benoemd. In november organiseert het Lelystad Akkoord het Leerwerkdiner op 10 november. Deze bedrijvenmarkt is voor alle bedrijven, studenten en scholieren in Lelystad.

Programma

13.00 uur        Banen- en stageplekmarkt
15.00 uur        Gastsprekers

Marcel Burger, Burger Support
Deze ervaren ondernemer neemt ons mee in de laatste trends op de arbeidsmarkt.

Wiktoria Siudak, student
Wiktoria is studente en vertelt over haar bijzondere stage-ervaring.

Ahmed Al Aradi, eigenaar en designer van het modemerk Chiba Clothing. 
Ahmed is opgegroeid in Lelystad en heeft hier ook zijn bedrijf gevestigd. Ahmed reist de hele wereld over om inspiratie op te doen. Zijn kleding wordt onder andere gedragen door bekende artiesten als Lil’ Kleine en Chris Brown.

15.30 uur        Leerling van het jaar verkiezing
15.30 uur        Banen- en stageplekmarkt
17.00 uur        Afsluiting met een hapje en een drankje

Stand banen- en stageplekmarkt reserveren

Er is plek voor 45 bedrijven voor een stand op banen- en stageplekmarkt.

Deelnemende bedrijven kunnen hun stand opbouwen tussen 12.15 en 13.00 uur. Op onderstaande afbeelding ziet  je hoe de stand er uit ziet. Voor meer informatie over de bedrijvenmarkt kun je  contact opnemen met Daan Kuijpers via [email protected]

Ben je (nog) geen leerwerkbedrijf maar ben je wel geïnteresseerd in wat dit voor jullie bedrijf kan betekenen? Tijdens de bedrijvenmarkt is er iemand van S-BBL.nl aanwezig om hier meer toelichting over te geven. Of lees alvast meer informatie op de website van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Reserveer hier jullie bedrijfsstand

Workshops

Gedurende de hele dag zijn er workshoprondes voor studenten. Ben je een bedrijf in Lelystad en vind je het leuk om een workshop voor studenten te organiseren? Mail dan naar [email protected] Het kan gaan om een workshop jezelf pitchen, sollicitatiebrief schrijven en een sollicitatiegesprek voeren.

© 2020 Copyright Lelystad Akkoord. Alle rechten voorbehouden. Powered by Het Medialab