10 april Masterclass Lelystad Akkoord: HARRIE training

Vanwege de tekorten op de arbeidsmarkt en vanuit de maatschappelijk ondernemersgedachte willen veel bedrijven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden. Uit onderzoek blijkt dat een inclusieve werkomgeving minder ziekteverzuim laat zien. Om die  reden organiseren wij een 1e EXPEDITIE HARRIE.
De Expeditie Harrie is een training van 2,5 uur, speciaal ontwikkeld voor een afdeling of team waarin iemand met een arbeidsbeperking komt werken. In deze twee uur maken de deelnemers kennis met de doelgroep, wordt er gekeken wat het voor het team betekent als er iemand met een arbeidsbeperking in dienst komt en wordt er gekeken wie in het team het beste de functie van Harrie kan gaan vervullen. Deze training is bedoeld voor werkgevers of teamleiders die een duurzame werkomgeving belangrijk vinden.
Momenteel zijn er nog 2 plekjes te vergeven. Wil je meedoen, wees er snel bij en mail Irene op [email protected] om dit kenbaar te maken. Als we overboekt zijn zal ik je op de reservelijst zetten.

© 2020 Copyright Lelystad Akkoord. Alle rechten voorbehouden. Powered by Het Medialab