Foto: Fotostudio Wierd


Beste partners en netwerk van het Lelystad Akkoord,

Op woensdag 5 april vanaf 15.00 uur organiseren wij de masterclass
met het thema “Verbindend Communiceren”, verzorgd door Elly van Wageningen.
Locatie: Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67

Programma:
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Start masterclass
16.45 uur Napraten onder het genot van een hapje en drankje

‘Komt wat ik zeg wel echt over bij de ander?’ ‘Hij zegt wel ja, maar meent hij het ook?’ ‘Pfff wat maakt nu dat ik zo geïrriteerd ben over haar opmerking?’ ‘Waarom vragen ze niet gewoon wat ze nodig hebben van mij?’ Allemaal vragen die je kunt hebben als het gaat over communicatie op je werk.

Hoe belangrijk communicatie is merk je vaak pas als het stroef loopt.
De effecten daarvan kunnen groot zijn. Verstoorde verhoudingen en een slechte werksfeer.

In deze masterclass krijg je een tool aangereikt waarbij je inzicht krijgt in hoe communicatie werkt en op welke manier je zo kunt communiceren dat je in verbinding blijft met je gesprekspartner. Je leert te herkennen op welke momenten de verbinding met de ander verdwijnt en wat je kunt doen om deze te herstellen. Professionele communicatie ligt aan de basis van een professionele cultuur. En een professionele cultuur geeft een werksfeer waarin iedereen gedijt. De masterclass is gebaseerd op het gedachtengoed van Marshall Rosenbergs Geweldloze Communicatie.

Doelgroep van deze masterclass
Deze masterclass is voor iedereen die een team aanstuurt, onderdeel is van een team, mensen begeleidt in hun werk en werkgevers
die een prettige werksfeer hoog in het vaandel hebben.

Over Elly van Wageningen
Elly van Wageningen is trainer en coach ‘geweldloze communicatie’. Ze coacht mensen die zijn vastgelopen in werk of privé, traint teams waar de samenwerking is verstoord.
Daarnaast bemiddelt Elly bij conflicten en ondersteunt organisaties en teams bij het versterken van een professionele cultuur en prettige werksfeer.

Aanmelden
Vrienden van het Lelystad Akkoord kunnen zich tot 1 april kosteloos aanmelden voor deze masterclass door een mail te sturen aan [email protected]
Ben je nog geen vriend van het Lelystad Akkoord? Je kan dit kosteloos worden. Neem contact op met Irene Medema door een bericht te sturen aan [email protected]

Lelystad Akkoord
Het Lelystad Akkoord is een samenwerking van overheid, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. Allen met als doel de inclusieve arbeidsmarkt te creëren. Daarin blijft niemand aan de kant staan en is er ruimte voor ieders talent. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een kans! Die kunnen we samen bieden. We willen de sociaaleconomische positie van Lelystad duurzaam verbeteren.

Met vriendelijke groet,
Irene Medema
campagnemanager Lelystad Akkoord

© 2020 Copyright Lelystad Akkoord. Alle rechten voorbehouden. Powered by Het Medialab