Oproep om uw voordracht te doen Leerwerkverkiezing 2021

Vorig jaar moesten we de verkiezing noodgedwongen overslaan. Gelukkig kunnen we dit najaar de draad weer oppakken en de Leerwerkverkiezing Lelystad weer organiseren. Deze verkiezing is immers een begrip in Lelystad en heeft al veel mooie talenten en leerwerkbedrijven een gezicht gegeven. Herinnert u zich nog de winnaar van de laatste verkiezing?

Achtergrond Leerwerkverkiezing

De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de inzet van uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad georganiseerd.

Irene Medema, 06-26408841


Draag een talent of bedrijf voor!

Iedereen mag en kan een talent of leerwerkbedrijf voordragen voor de titel Beste Talent of Beste Leerwerkbedrijf. Tot 4 oktober 2021 is het mogelijk om via onderstaande knop een voordracht te doen. Uit alle voordrachten selecteert de jury per categorie drie genomineerden. Deze in totaal zes genomineerden worden eind oktober  uitgebreid bekendgemaakt en gepresenteerd via onze communicatiekanalen.

De leerwerkbedrijven moeten met hun bedrijf gevestigd zijn in Lelystad en op inspirerende wijze kansen bieden om te leren tijdens het werk door het aanbieden van een stage, werkervaringsplaats of leerwerkbaan. Talenten hebben een leeftijd tussen 18 en 65 jaar en wonen in Lelystad. Zie voor de criteria van talenten en leerwerkbedrijven en het formulier voor aanmelding.

Zie hier voor de criteria van talenten en leerwerkbedrijven en de formulieren voor aanmelding

Feestelijke dag: 4 november 2021

Tijdens de Leerwerkverkiezing op 4 november a.s. wordt bekend gemaakt wie met de titel Beste Leerwerkbedrijf en Beste Talent naar huis gaat. De jury maakt dan de winnaar bekend per categorie.

De Leerwerkverkiezing wordt gehouden bij Werkbedrijf Lelystad.

© 2020 Copyright Lelystad Akkoord. Alle rechten voorbehouden. Powered by Het Medialab