Leerwerkverkiezing op 31 maart en 7 april 2020

De Leerwerkverkiezing is inmiddels een begrip in Lelystad en heeft al veel mooie talenten en leerwerkbedrijven een gezicht gegeven.

Achtergrond Leerwerkverkiezing
De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad georganiseerd.


Foto: Hajé genomineerd leerwerkbedrijf 2018

Draag een talent of bedrijf voor!
Iedereen kent wel iemand die het afgelopen jaar is opgevallen in zijn of haar loopbaan omdat hij of zij zich sterk ontwikkelt en daarbij hindernissen overwint, bijvoorbeeld is omgeschoold op latere leeftijd en hierna uitblinkt binnen een functie. Of zie je in je werk of omgeving dát bedrijf dat veel tijd en zorg besteedt aan het begeleiden van mensen die nog aan het leren zijn. Hoe gaaf is het dat dit talent of bedrijf eens in de picture komt! Iedereen mag en kan een talent of leerwerkbedrijf voordragen zodat ze kans maken op de titel Talent van het Jaar of Leerwerkbedrijf van het Jaar.
Tot 16 maart is het mogelijk  een voordracht te doen. Uit alle voordrachten selecteert de jury per categorie drie genomineerden. Deze in totaal zes genomineerden worden na 18 maart bekendgemaakt en gepresenteerd in onze communicatiekanalen.
Talenten kunnen tot 16 maart voorgedragen worden via deze link
Bedrijven voordragen via deze link

Feestelijke dag: 31 maart en 7 april
Tijdens de Leerwerkverkiezing op 31 maart (rond 15 uur bij het MBO College) wordt bekend gemaakt wie met de titel Talent van het Jaar naar huis gaat en op 7 april (rond 15.30 uur bij Werkbedrijf Lelystad) horen we wie het Leerwerkbedrijf van het Jaar is. Wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner zullen de winnaars de titel en prijs overhandigen.

Aanmelden om bij de feestelijke verkiezingen aanwezig te zijn
Wil je de verkiezingen bijwonen, de genomineerden aanmoedigen en de winnaars feliciteren? Ondernemers maar ook werknemers zijn van harte welkom. Meld je dan aan via deze link

© 2020 Copyright Lelystad Akkoord. Alle rechten voorbehouden. Powered by Het Medialab