Uitnodiging: Leerwerkverkiezingen Lelystad op 16 april 14.30 – 17.00 uur

In combinatie met een bijbanenmarkt

met spreker Tony Chocolonely

De leerwerkverkiezingen zijn inmiddels een begrip in Lelystad en hebben al veel mooie talenten en leerwerkbedrijven een gezicht gegeven.

De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor leerlingen, de toekomstige werknemers, maar ook voor het bedrijfsleven. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en motiveert het sterkst. Het kan natuurlijk alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de uitzonderlijke talenten die zij zichtbaar maken, wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad georganiseerd.

Draag een talent of bedrijf voor!
Iedereen mag en kan een talent of leerbedrijf voordragen zodat ze kans maken op de titel  Talent van het Jaar of Leerwerkbedrijf van het Jaar.
Tot 16 maart is het mogelijk om via www.lelystadakkoord.nl een voordracht te doen. Uit alle voordrachten selecteert de jury per categorie drie genomineerden. Deze in totaal zes genomineerden worden eind maart uitgebreid bekendgemaakt en gepresenteerd via onze communicatiekanalen.

De leerwerkbedrijven moeten met hun bedrijf gevestigd zijn in Lelystad en op inspirerende wijze kansen bieden om te leren tijdens het werk door het aanbieden van een stage werkervaringsplaats of leerwerkbaan. Criteria en aanmelding vind u hier

Talenten
hebben een leeftijd tussen 18 en 65 jaar en wonen in Lelystad. Criteria en aanmelding vind u hier

Feestelijke dag: 16 april
Voorafgaand aan de Leerwerkverkiezingen organiseren we tussen 12.30 en 14 uur een bijbanenmarkt. Tijdens de markt zullen heuse matches worden gemaakt tussen werkzoekenden en werkgevers!

Aansluitend houdt Tony Chocolonely  een lezing  over “Tony’s route naar 100% slaafvrije chocolade”.

Tijdens de Leerwerkverkiezingen wordt bekend gemaakt wie met de titel  Leerwerkbedrijf van het Jaar en Talent van het Jaar naar huis gaan. Wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner zullen de winnaars de oorkonde en prijs overhandigen.

De bijbanenmarkt en de Leerwerkverkiezing vinden plaats in Atolplaza. Alle werkgevers en talenten uit Lelystad zijn van harte welkom!

Programma

12.30-14 uur  Bijbanenmarkt
14.30 uur        Inloop & ontvangst Leerwerkverkiezingen
14.45 uur        Welkom door Irene Medema, campagnemanager van het Lelystad Akkoord
15.00 uur        Spreker Ynzo vanTony Chocolonely – “Tony’s route naar 100% slaafvrije chocolade”
16.00 uur        De genomineerden en de jury aan het woord
16.15 uur        Bekendmaking winnaar Beste Talent en Beste Leerwerkbedrijf door juryvoorzitter Andries Greiner en wethouder John van den Heuvel
16.30 uur        De dag wordt feestelijk afgesloten onder het genot van een hapje en drankje
17.00 uur        Einde van de verkiezingen en de bijbanenmarkt

Aanmelden

Wilt u luisteren naar Tony Chocolonely, de bijbanenmarkt of de verkiezingen bijwonen, de genomineerden aanmoedigen en de winnaars feliciteren? Ondernemers maar ook werknemers zijn van harte welkom.

Aanmelden kan hier tot 12 april a.s.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Irene Medema, 06-26408841

© 2020 Copyright Lelystad Akkoord. Alle rechten voorbehouden. Powered by Het Medialab